Vélemények

Rendkívül kedves

Rendkívül kedves, segítőkész orvos. Ilyen alapos és precíz orvossal még nem találkoztam. Tényleg törődik a páciensekkel és az aggodalmaikkal. Igazi kincs

dr. Turi Zsuzsanna

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Nagy szakértelem

Kedves, udvarias hangulat fogadott a rendelőben. dr. Baranyai Lászlónak nagy szakértelme van, nagyon elégedett voltam vele! Köszönöm szépen!

Dr. Baranyai László

Dr. Baranyai László

sebész

Udvarias

Amivel meg voltam elégedve: Udvariasság, figyelem, empátia, mosoly, tájékoztatás

Dr. Sepa György

Dr. Sepa György

sebész, érsebész

Felkészültség

Köszönöm Fehér Ágnesnek, hogy ilyen felkészülten fogadott, előre megnézte a laboromat, így amikor találkoztunk már úgy fogadott, hogy mindent tudott. Nem ment azzal az idő, hogy ott olvasgatta át a papíromat!

Dr. Fehér Ágnes

Dr. Fehér Ágnes

belgyógyász

Őszinte, megnyugtató

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A recepciósok kedvessége,segítőkészsége nagyon jól esett. A Doktornő véleménye és őszintesége megnyugtató volt.

Dr. Kárpáti Ágnes

Dr. Kárpáti Ágnes

belgyógyász, hematológus

Nagyon alapos

Rendkívül segítőkész volt a doktornő a vizit alkalmával. Nagyon alaposan végigjárta a problémát, amivel kapcsolatban felkerestem, és az első vizitre kijelölt 45 percet ki is töltötte. Ellátott tanácsokkal, praktikus információkkal a problémát illetően és ajánlott boltokat, gyógyászati segédeszközöket. Szívből ajánlom a doktornőt mindenkinek.

Dr. Kósa Éva

Dr. Kósa Éva

belgyógyász, angiológus

Alapos és közvetlen

Professzor úr rendkívül alapos, és ugyanakkor nagyon közvetlen ember, akinél nem érzi a páciens azt, hogy alárendelt szerepre van kárhoztatva. 

Prof. Dr. Blaskó György

Prof. Dr. Blaskó György

belgyógyász

Prima Medica Egészségközpontok