Vélemények

Precíz

Precíz kérdezés, tájékoztatás, kedves volt, segítőkész, csak jó emlékkel távoztam. Örülök hogy az interneten keresztül őt választottam, sőt a prpblémám miatt azonnali fogadásban részesültem. Köszönet érte.

Dr. Kapocsi Judit PhD

Dr. Kapocsi Judit PhD

magasvérnyomás és érkockázat specialista

Rendkívül kedves

Rendkívül kedves, segítőkész orvos. Ilyen alapos és precíz orvossal még nem találkoztam. Tényleg törődik a páciensekkel és az aggodalmaikkal. Igazi kincs

dr. Turi Zsuzsanna

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Nagy tudású, kedves

Dr. Baranyai László személyében egy nagyon kedves, nagy tudású, a tudását laikus számára is közérthetően átadni tudó rendkívüli orvost ismertem meg. Nagyon figyelmes volt a vizsgálatnál és minden kérdésemre maximálisan kielégítő választ kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Dr. Baranyai László

Dr. Baranyai László

sebész

Kedves, megnyugtató

Hamar kaptam időpontot a doktor úrhoz. Sepa György kedves, megnyugtató, szakmailag megbízható. A recepció szolgáltatása is kifogástalan.

Dr. Sepa György

Dr. Sepa György

sebész, érsebész

Pontosság

Nagyon örültem neki, hogy egyáltalán nem kellett várnom, pontosan behívott a Doktornő. Mivel eléggé siettem, ezért ez nekem hatalmas plusz pont volt, és az ellátással is maximálisan meg voltam elégedve.

Dr. Fehér Ágnes

Dr. Fehér Ágnes

belgyógyász, hematológus

Teljes empátia

Nagyon empatikus orvos! Mind a kivizsgálást, mind a kezelést tekintve csak pozitív tapasztalataim vannak!

Dr. Kárpáti Ágnes

Dr. Kárpáti Ágnes

belgyógyász, hematológus

Nagyon lelkiismeretes

Leginkább a doktornő hozzáállásával és a pácienssel való bánásmódjával voltam megelégedve. Nagyon lelkiismeretes és kedves, figyelmesen végighallgatott, s arra is időt fordított, hogy mindent elmagyarázzon. Mindemellett a nem a szakterületére vonatkozó problémáimat is meghallgatta, s ajánlotta, milyen másik szakembert kellene felkeresnem. Abszolút pozitív tapasztalatokkal jöttem ki a rendeléséről.

Dr. Kósa Éva

Dr. Kósa Éva

belgyógyász, angiológus

Kismamáknak ajánlom

Terhesség alatti véralvadási zavar miatt fordultam a Doktornőhöz egy barátnőm ajánlására. Nagyon odafigyelt rám és gondosan kezelte a problémámat!

Dr. Ercsei Ibolya

Dr. Ercsei Ibolya

belgyógyász, hematológus

Barátságos légkör és hangnem

Pontos tájékoztatás, barátságos légkör és hangnem mind a recepció, mind a szakorvos részéről.

Prof. Dr. Blaskó György

Prof. Dr. Blaskó György

belgyógyász

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok