Vélemények

Komplex látásmód nagyon tetszett

A doktornőről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, életemben nem voltam ilyen alapos nőgyógyásznál. Nemcsak kifejezettem a nőgyógyászati korelőzményt térképezte fel, hanem az egész beteg életutat. A komplex látásmód nagyon tetszett, és az ennek megfelelő célirányos diagnosztika, mintavétel.

dr. Turi Zsuzsanna

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Nagy tudású, kedves

Dr. Baranyai László személyében egy nagyon kedves, nagy tudású, a tudását laikus számára is közérthetően átadni tudó rendkívüli orvost ismertem meg. Nagyon figyelmes volt a vizsgálatnál és minden kérdésemre maximálisan kielégítő választ kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Dr. Baranyai László

Dr. Baranyai László

sebész

Lelkiismeretes

A legjobban a doktornő lelkiismeretes diagnózisával és azzal voltam megelégedve, hogy láttam rajta, hogy mindenképpen megoldást szeretne adni a problémámra és a legjobb megoldást keresi.

Dr. Kósa Éva

Dr. Kósa Éva

belgyógyász, angiológus

Kedves, megnyugtató

Nagyon tetszett - és ezúton is köszönöm - a doktor megnyugtató, kedves, visszafogott modora. Szimpatikus, segítőkész, alapos, mind az információadás, mind a saját szakterületén kívüli segítségadás terén is.

Dr. Sepa György

Dr. Sepa György

sebész, érsebész

Továbbajánlás

Biztos, hogy fogom ajánlani a Doktornőt másoknak is, nagyon meg voltam vele elégedve.

Dr. Fehér Ágnes

Dr. Fehér Ágnes

belgyógyász, hematológus

Őszinte, megnyugtató

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A recepciósok kedvessége,segítőkészsége nagyon jól esett. A Doktornő véleménye és őszintesége megnyugtató volt.

Dr. Kárpáti Ágnes

Dr. Kárpáti Ágnes

belgyógyász, hematológus

Kedves és alapos

Halm főorvosnő nagyon kedves és nagyon precíz! Régóta alacsony a hemoglobin szintem de senki nem tudta, hogy miért. A főorvoő viszont alaposan kikérdezett, megvizsgált és fény derült a problémára!

Dr. Halm Gabriella

Dr. Halm Gabriella

belgyógyász, hematológus

kedves és empatikus

Állapotos vagyok és véralvadási zavarom van, ezért kerestem fel a Doktornőt. Hihetetlen kedves és empatikus, továbbá rendkívül alapos!

Dr. Selmeczi Anna

Dr. Selmeczi Anna

belgyógyász

Mindent meg tudtam vele beszélni

Nagyon kedves és segítőkész volt velem. Mindent meg tudtam vele beszélni a problémámról, és részletesen ismertette a dolgokat, amikről kérdeztem.

Prof. Dr. Blaskó György

Prof. Dr. Blaskó György

belgyógyász

Prima Medica Egészségközpontok