Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Renáta
Tiszteletem kb 10éve kezdődött a betegség.. Jártam immunologiára stb stb, de azt mondták nincs raynaud syndromám.a kérdésem azlenne hogy akkor miért fehérednek el a lábujjaim( max 3 egyszerre) és zsibbadnak le fél óra séta után a hidegben? olyankor elzsibbad nem tudom mozgatni kifehéredik kicsit lilul.mindíg :( akár nyáron is ha papucsban vagyok s esik a hidegebb eső.Képet sajnos nem enged mellékelni.nem tudom kihez vagy hova forduljak.a vérvétel során nem kimutatható a betegség de..
Kedves Renáta !

Panaszaival angiológus szakorvosunkat keresse fel. Az említett panaszok kivizsgálásában Dr. Kósa Éva doktornő tud önnek segíteni .

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Böröcz Orsi
Üdv,a visszerem a làbamon nagyon fàj ha megyek csak sàntitva tudok menni,de haa fekszek nem annyira fàj.el kell menjek vele orvoshoz vagy elmúlik tegnap óta fàj.
Kedves Orsi !

Ha visszeres a lába mindenképp javaslom , hogy beszéljen szakorvossal . Fizikális vizsgálat után tanácsot tud adni , a mindennapokra nézve. Valószínű kompressziós harisnya viselése enyhítheti a panaszait. Nem írt arról esetleg álló, vagy hosszas ülő munkát végez-e ? Próbáljon Lioton gélt használni pár napig .

Bejelentkezni központunkba a 0670/431 77 29- es telefonon tud.

Üdvözlettel . Kelemen Edina

Lsaczó zsuzsanna
Szép napot.agyi vénás trombózis után vagyok,47 esztendősen.több mint 20 éve kezelnek magas vérnyomással.érdeklődnék mi a módja,hogy többet megtudhassak az új vérhigító gyógyszerről.?köszönettel;laczó zsuzsanna.
Kedves Zsuzsanna !

Az új típusú véralvadásgátlókról Dr. Blaskó György professzor Úr által a honlapunkra írt cikkekből tud tájékozódni , illetve személyes konzultáción tud bővebben informálódni a központunkon keresztül.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Német Györgyi
Kedves Dr Úr!

Szeretnék hüvelygyűrűt használni, de nem tudom, hogy az alábbi eredménnyel kockázatos e trombózis szempontjából.

faktor 5 normál

faktor 2 normál

MTHFR C677-1298C az egyik gén mutációs, homozigóta



mennyire növeli a trombózis kockázatát, mit javasol?



Köszönettel!
Kedves

A homozygota MTHFR valóban növeli a thrombosis rizikót, de a hüvelygyűrű ezt nem növeli és mégiscsak jobb, mint a hormontartalmú fogamzásgátló tabletta

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György
Kiss Zsuzsa
Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő!

12 órás buszútra indulnék jövő héten. Mivel visszeres a bal lábam így elmentem megnézetni az érsebésszel, aki utazás előtt 3 órával Clexane 4000/NE/0,4 injekciót írt fel.A státus: bal boka felett erythemás hypervascularizált terület, Cocket perforáns tap. VSM is tágult, benne reflux. Tisztelettel kérem válaszát, ugyanis félek az injekciótól, hogy nem lehet bajom az éjszakai buszúton? A menstruációra kihat-e az injekció ? Köszönöm a válaszát !



Kedves Zsuzsa !

Ne féljen, mert profilaktikus dózist kap. A busz olyan, mint a repülő!. Sok folyadékot is kell fogyasztani és az ülés alatt is tornáztassa időnként a lábát. A mensesére nem lesz hatással. A tű olyan vékony, hogy meg sem érzi Üdvözlettel : Dr. Blaskó György



Eva
Tisztelt Dr. Blasko Gyorgy!



MTHFR A1298C homozygota es PAI heterozygota mutaciom van.

A Leiden, Prothrombyn, MTHFR C677T-m normalis. (nincs mutacio).



A homocisztein szintem 6.3

A pajzsmirigyemre 37.5 Letruxot szedek, aminek ugy tudom verhigito hatasa is van.



Varandossag eseten szukseg lenne-e tovabbi verhigitora?



Koszonettel,



E

Kedves Éva !

Feltétlenül javaslom végig a terhesség alatt az LMWH profilaxist az MTHFR homozygositas miatt.

Üdvözlettel: Dr. Blaskó György



Fekete Anna
Tisztelt Doktor Úr!!



Pár évvel ezelőtt infarktuson estem át! Állandó ellenőrzés alatt állok,mivel testvérem és apai ágon, több unokatestvérem halt meg infarktusban! A legutolsó vérvételnél az INR -em 0.8 volt! Szeretném tudni,hogy ez nem túl alacsony ilyen előzmények után? Köszönettel várom válaszát! Anna
Kedves Anna !

Kevés információt adott meg. Nem írt arról milyen véralvadásgátlót szed. Az INR terápiás tartománya 2-3 között jó.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Bari Belane
Jò estèt nekem a derakam faj ès a làbszàram de viszonylag reggel vagy a dèlutàni pihenès utàni èbredèsnèl a sarkamba a csont is de ha màr 500 mètert gyalogolog akkor a làb ùjaimba is ègető szúródàst èrzek mi lehet a baj mert a reamatològiàn azt a diagnózist kaptam hogy semmi gond csak fogyak le 157 cm vagyok es 85 kg
Kedves Bari Béláné !

Személyes találkozás, vizsgálat nélkül nehéz véleményt alkotni . Panaszait befolyásolhatja a kora, munkavégzés minősége.

A súlyfelesleg valóban hatással lehet az említett panaszokra. Nem írt arról, hogy milyen vizsgálatok készültek, rtg , stb ?

Fájdalomközpontunkat ajánlom felkeresni, Dr. Arnold Dénes Doktor Úr tud segíteni önnek a kivizsgálásban , kezelésben .

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Petrezselyem zoltàn
Üdvözlöm 37èves vagyok,magas vèrnyomàssal küzdök nem règ ota,szeretnèk egy teljes kivizsgàlàsra jelentkezni önökhöz!köszönöm.
Kedves Zoltán !

Központunkba a 0670 /431 77 29-es telefonon , vagy az info@tromboziskozpont.hu e-mail címen tud időpontot egyeztetni.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Dr. Oláh Pál
2018. Február 06. INR értékem 1.62 volt, Syncumár mite 1Mg-os szedek 2 nap: fél, fél szemet, harmadik nap: 1 szemet. ezt megelőzőleg az INR 2.05 volt.

Mit kell tennem, hogy visszaálljon a jó érték ?
Kedves Dr. Oláh Pál !

Sajnos ezt itt e-mail - en keresztül nem tudja professzor Úr megválaszolni . Nem ismeri az előzményeit , mi miatt szedi a véralvadásgátlót, stb. ?

Mindenképp javaslok egy személyes konzultációt Dr. Blaskó györgy Professzor Úrnál.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA