Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

O.Szilvia
Tisztelt Doktornő!

Az utóbbi két évben 3 alkalommal voltam nagy laboron, melynél az MPV érték 13-14 Fl közötti értéket mutatott mind a három alkalommal (laborlelet szerint a normál tartomány 8-10 Fl között van). Érdeklődnék, hogy ezzel ajánlott-e további kivizsgálást kezdeményeznem?

3 vetélésen vagyok túl, és fontos volna tudnom, hogy ez utalhat-e véralvadási problémára.

Várom válaszát!

Köszönettel O.Szilvia
Az MPV a vérlemezkék átlagos térfogatát jelenti, ez az érték valószínű sok jól működő vérlemezkére utal a keringésben. Fontos volna tudni a vérlemezke számát elsősorban, hogy nem-e alacsony, esetleg vérzése volt-e. A vetéléshez valószínű nincs köze. Kérem fáradjon el hozzám egy vizitre az összes orvosi leletével. Ennyi információ nem elegendő a korrekt vélemény alkotásához.

Üdvözlettel:
Kiss Attila János
Tisztelt Dr. Nő



Érdeklődni szeretnék, hogy parom a Syncumar veralvadas gyogyszer szedese mellet a gyermek vallalas veszelyeztetett-e? Megtisztelo valaszát elore is koszonom.
Kedves Attila !

Korábbi levelére is válaszolva amennyiben ön szedi a véralvadásgátlót nem befolyásolja a gyermekvállalást.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György
Judit
Hétvégén lakodalomban voltam, sokat táncoltunk. Hétfőre rendesen izomlázat kaptam- de csak a bal lábamban érzem, ott is csak a vádlimban.

Lehet, hogy ez nem is izomláz, hanem trombózis?
Kedves Judit !

Valószínűbb , hogy inkább a túlerőltetés okozza panaszait. Próbálja meg pihentetni, Lioton géllel kenni. Figyelje esetleg van -e láb körfogatbeli különbség a két alsó végtagja között. Amennyiben pár nap múlva nem javul keressen fel szakorvost a további teendők miatt.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Tóth Józsefné
Reggelre felmegy a vérnyomásom valamikor 130/100/68 ilyenkor elkezdek szédülni és remegés jön rám lehet a vérnyomásomtól kérem szíves válaszát
Kedves Tóth Józsefné !

Igen okozhatja a vérnyomás ingadozása a szédüléses panaszokat, főként ha egyébként alacsony a vérnyomása. Más egyéb is kiválthatja az említett panaszokat. pl: reggeli alacsony vércukor érték.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Deákné Bársony Judit
Visszeres mindkét lábam balalsó lábszáron vénás elégtelenség lehet- e rádiófrekvenciával gyógyítani?
Kedves Judit !

Mindenképp személyes konzultáció szükséges ahhoz, hogy szakorvosunk biztos választ tudjon adni önnek azzal kapcsolatban , hogy milyen kezelés a leghatásosabb és kivitelezhető az ön esetében. Ultrahang és fizikális vizsgálat után lehet erről dönteni.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Jackwerth Györgyi
Szép napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy Fragmin 5000/0,2ml napi 1xi használata mellett lehet e kisebb tetoválást csináltatni? Lábközépcsont törés miatt kapom az injekciót megelőzés céljából. Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Györgyi !

Nem mélyen történő beavatkozás elvégezhető , de célszerűbb az injekciós kezelés befejezte után.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György
Bózsár Károlyb
Mindkét lábfejem,alsólábszáram viszeres.Erős viszketés miatt a vakarás helyein itt ott buzaszemnyi vakarási seb néha létre jön.Kérdésem kivizsgálást és a jelenség gyógyitását Önök eltudják-e vállalni. Tisztelettel , Bózsár Károly.Salgótarján Fáy András Körut 62.3100
Kedves Károly !

Panaszaival kapcsolatban először bőrgyógyász szakorvost keressen fel. A visszerek vizsgálatával , kezelésével kapcsolatban természetesen segíteni tudunk. Hétfői napon rendel Dr. Sepa György érsebészünk.

Bejelentkezni a 0670/ 431 77 29- es telefonon tud.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Halász Réka
Üdv.

Apukámat nyelvdaganatra mütötték.négy.éve,ebböl kifolyólag nyirokcsomot.is.távolitotak el.neki.kapott sugárkezelést is.

Egy ideje.elkezdett.dagadni néha.a.nyaka,szorito.érzést.érez.

Tud vmit javasolni?

Orvosa.nem.ir.föl.nyirok keringést.javito gyo gy szert mert szerinte az jobban árt neki.

Köszönöm válaszát
Kedves Réka !

Kevés információt tudunk e-mailen keresztül az édesapja betegségéről. Nem tudjuk készültek-e uújabb vizsgálatok a panaszok miatt. A jelenleg őt kezelő szakorvos, onkológus tud segíteni. Fül-Orr-Gégész véleményét mindenképp kérjék ki.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Peter Amalia
Jo napot ! Doktorurtol szeretnem a velemenyet kerni ,mivel 5 eve kaptam melyvenas trombozist ket ver rog alakult ki a bal labamba egy eves kezeles utan gyogyultnak latszottam es levettek a gyogyszerol. Ket ev mulva ismet kaptam trombozist akkor meg csinaltattam a genetikai vizsgalatot amibol kiderult hogy orokletes ,mar ket eve sintrom tabletat szedem de fokozatosan emelni kell a gyogyszert .harom honapig jo az inr utana romlik, most mar valtakozva 2-2-2-1,5 szedem a doktornom szerint ez mar nagyon nagy addag,at tett volt a trombostopra de az egy honap alat 5 os inr csinalt. Mit javasol on, ajanlotta a doktorno hogy, probaljam meg azt a veralvadasgatlot amely mellet nem szukseges az inr elenorzes

Hatha az jobb lenne a sintrom ,4 mg os.on szerint mi lehet az oka hogy ilyen nagy adagot kell szedjek,az etrendem teljesen k vitamin nelkuli

Vagy minimalis amit beviszek az etrendemmel.valaszat elore is koszonom.
Kedves Amália !

Kérem ha lehetősége van keresse fel központunkat, hogy szakorvosunkkal megbeszéljék van-e lehetőség véralvadásgátló cserére. Az összes leletét hozza el kérem a konzultációra .

Dr. Blaskó György Professzor Úrat ajánlom .

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kiss Attila Janos
Tisztelt Dr. Nő.



Érdeklődni szeretnék, hogy a Syncumar veralvadas gyogyszer szedese mellet a gyermek vallalas veszelyeztetett-e?



Megtiszteli valaszát elore is koszonom.
Kedves Attila !

Amennyiben ön szedi a véralvadásgátlót, nem kell tartania, nem okoz gondot.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA