Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Ferencné Boka
T.Doktor Úr!

érdeklődnék ,hogy 20 mg xarelto mellett c és e vitamin szedhető-e?Esetleg melyik vitamin nem?

üdvözlettel Boka Ferencné
Kedves Boka Ferencné !

Igen szedhető mindkét vitamin az említett Xarelto mellett.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György

Lócsiné Nagy Márta
A Xarelto 20 mg tabletta mellett szedhető E és C vitamin?
Kedves Lócsiné Nagy Márta !



Igen lehet együtt szedni a vitaminokat a Xareltval .

Üdvözlettel : Dr.Blaskó György
Pál Ottilia
Üdvözlöm. Én májusba szültem meg a kisfiamat , vagyis akkor császároztak meg és azóta szinte folyamatosan vérzek. Sajnos már egy hónapja körül alvadt vér is távozik elég turván. Sajnos ultrahangra csak a jövőhéten tudok menni akkor fog megnézni az orvos na de addig mit csináljak ? Már minden félét olvastam :( tudna segíteni mitől lehet ? Ugye nincs komoly bajom ? Válaszát köszönöm
Kedves Otilia !

Mindenképp Szülész- Nőgyógyászát keresse fel mihamarabb az elhúzódó vérzés miatt, akut teendők elbírálása miatt, vérkép vizsgálat és egyéb véralvadási vizsgálatok is szükségesek lehetnek ezt követően.Nem írt arról , hogy készültek -e laborvizsgálatok ez irányban korábban. A kivizsgálással kapcsolatban keresse fel központunkat, Dr. Szélessy Zsuzsanna doktornőt vagy Dr. Blaskó György Professzor Úrat.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Schelhammer Gyula
Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

Mindkét lábam középső ujjai bizseregnek, ez éjjelente jellemző inkább. Napközben akkor fordul elő, ha felteszem a lábaim valamire. Nappal sokat állok és sokat mozgok, ekkor nem érzem ezt a fájdalmat. Mit kellene tennem?
Kedves Gyula !

Nem írt életkoráról , a rizikó tényezőkről. Dohányzik- e, visszeresek - e az alsó végtagjai. Mindenképp célszerű kompressziós harisnya viselése . Az említett bizsergő érzés hátterében neurológiai probléma is állhat, nem feltétlen az erek elégtelen működése okozhatja. Amennyiben panaszai továbbra is fennállnak javasolt angiológiai szakvizsgálat.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Taal Karolina
Udvozlom! Nemet biztositassal milyen modon tudnek viziten illetve vizsgalaton resztvenni?

Koszonom elore is megtisztelo valaszukat.

Udvozlettel Taal Karolina
Kedves Karolina !

Központunk magánrendelő nincs jelentősége a biztosításnak. Szakorvosi viziteknek , labor vizsgálatoknak külön-külön díja van. Várjuk a Trombózisközpontba.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Bós István
Tisztelt Doktor Úr!

Problémám az lenne , hogy utóbi időben gyakran előfordul székletelésnél hogy aranyerem kifordul nem húzodik vissza magától vissza kell helyeznem. Mit javasol , mit tegyek? Fájni nem fáj de borzasztóan kellemetle.

Köszönettel: Bós István
Kedves István !

Panaszaival sebész, proktológus szakorvost tud felkeresni .

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Molnár Éva
Tisztelt Trombózis Központ!

2017. októberében kétoldali tüdőembóliám volt. Azóta szedem a vérhigító gyógyszert (Lixiana). A gyógyszer szedésének megkezdésekor jelezték az orvosaim, hogy egy év után vizsgálatokra lesz szükség, hogy megállapítsák, a trombózis kialakulása továbbra is veszély e. Szeretnék konzultálni az esetemről, állapotomról, teendőimről egy szakterületen profi orvossal, és önöknél elvégezni a szükséges vizsgálatokat! 35 éves vagyok.

Kérdezném, hogy van e ilyen teljes körű szakmai konzultációra/vizsgálatokra lehetőség önöknél, és mi a módja az időpont egyeztetésnek?

Köszönettel: Molnár Éva
Kedves Molnár Éva !

Igen , van lehetőség konzultációra és azt követően a javasolt laborvizsgálatok azonnali elvégzésére is egy alkalommal . Valamennyi leletét, dokumentumát hozza el a szakorvosi vizitre. Bejelentkezni a 0670/431 77 29-es telefonon tud. Dr. Blaskó György Professzor Úr-at ajánlom felkeresni a központban.

Üdvözlettel : Kelemen Edina
Balaton Anna
Tisztelt Doktor úr! Szeretném megkérdezni őntöl ha viszérben felületes trombozisom volt szedhetem-e a norcolut tablettát? Köszönöm válaszát
Kedves Anna !

Nem ajánlatos szedni előzetes kivizsgálás nélkül . Kérje meg nőgyógyászát, hogy a minimális hormontartalmú gyógyszert írja fel .

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György



katona laci
Üdvözlöm! Mélyvénás felkari trombózisom volt 2017. decemberében, a vérrög feloldódott 2018. januárjában. Véralvadásgátlót szedek. Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy megterhelőbb fizikai munkát már végezhetek vele?
Kedves László !

Nem írja, hogy hol volt a thrombozisa, mit szed, milyen munkára gondol. Sokaknak már az emeletjárás is megerőltető. Kérek részletesebb információt.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György
Dorosz Bori
Kedves Hölgyem /Uram!



Röviden a történet: Páromnak másodjára alakult ki mélyvénás trombózisa a 10 év alatt. Most kint élünk Ausztriàban, és sajnos nem sikerült egy jó orvost találni.

Szeretnénk kideriteni, hogy mi okozza, genetika vagy valami más. Illetve az árát, ha lenne kedves megirni. Varom vàlaszàt!

Tisztelettel és köszönettel: Dorosz Bori
Kedves Dorosz Bori !

Keressék fel központunkat. Szakorvosi konzultáción orvosunk áttekinti a korábbi leleteit, és célzottan javasol laborvizsgálatokat, amit akkor el is tudunk végezni.

A szakorvosi vizit díja 23500 ft, a laborvizsgálatok ára annak függvénye , hogy milyen vizsgálatokat ajánl a Professzor Úr . A genetikai trombózis hajlam vizsgálat 15600 Ft+ véralvadási vizsgálatok ...

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA