Prof. Blaskó Györgyről mondták

Blaskó György - belgyógyász, klinikai farmakológus

PROF. DR. BLASKÓ GYÖRGY
BELGYÓGYÁSZ, KLINIKAI FARMAKOLÓGUS

Pácienseink mondták Prof. Blaskó Györgyről

  • "Nyugodt, barátságos légkör, szakmai hozzáállás. Kellemesen és barátságosan megbeszéltük a betegség lényegét, változtatás történt a gyógyszerelésben. A feltett valamennyi kérdésemre megnyugtató választ kaptam." 
 
  • " Eddig az volt a tapasztalatom, hogy az orvosoknak soha nem volt idejük arra, hogy elmondják betegnek, mi a gond, illetve válaszoljon a beteg által fel tett kérdésre/kérdésekre. Elmeséltem Professzor Úrnak, mi a gondom. Ő nyugodtan, teljes körű tájékoztatást adott, illetve minden kérdésemre türelmesen válaszolt, illetve elmondta, a közeljövőben mire vigyázzak. Ilyenkor a beteg úgy érzi, hogy valóban fontos."
 
  • "A megbeszélés igen kellemes hangulatban telt. A Professzor úr ugyanakkor komolyan odafigyelt minden kérdésre. Ilyennek kellene lennie minden orvos-beteg kapcsolatnak. Nem éreztem azt, hogy sürgetnének, igazán feszültségmentes találkozás volt."
 
  • Az intézmény és a doktor úr is az elvárásaim felett teljesített. Sajnos országszerte jellemző, hogy még ha magánrendelést is vesz igénybe az ember, nem foglalkoznak vele többet, alaposabban vagy kedvesebben, mint OEP-támogatta szakrendeléseken. Itt viszont valóban úgy éreztem, hogy amiért jöttem megkaptam. Más tapasztalataimmal ellentétben a doktor úrnál nem 5-8 percet töltöttem, hanem csaknem fél órát. Úgy éreztem valóban segíteni szeretne és készséggel válaszol bármilyen kérdésemre, ténylegesen foglalkozik velem. A recepció munkatársai az intézményben töltött idő alatt végig készségesek, kedvesek, közvetlenek és segítőkészek voltak. 
 
  • "Nagyon kedves és segítőkész volt velem. Mindent meg tudtam vele beszélni a problémámról, és részletesen ismertette a dolgokat, amikről kérdeztem. "
 
  • "Professzor úr rendkívül alapos, és ugyanakkor nagyon közvetlen ember, akinél nem érzi a páciens azt, hogy alárendelt szerepre van kárhoztatva. "
 
  • "Nagyon elégedett vagyok. A professzor úr magas szakmai színvonalon kezel évek óta. A beteg felé: humánus, segítőkész , kedves, őszinte. Mind emberileg, mint szakmailag teljesen elkötelezett. "
 
  • „Maximálisan hozzáértőnek és jártasnak tűnt a szakterületén. Részletes tájékoztatást adott, és a hosszútávú lehetőségekről is beszélt gyermekvállalás szempontjából, ami egy nőnél nagyon fontos."
 
  • "Prof. Dr. Blaskó György 2010-ben határozta el, hogy felépíti Magyarország első véralvadásra (trombózisra, embóliára, vérzékenységre) specializlódott magánrendelőjét. Egy éves szervezését 2011-ben siker koronázta. Neves szakemberekkel olyan rendelőt sikerült kiépíteni, ahol a véralvadással kapcsolatos szinte minden kérédésre egy helyen választ tudunk adni."
 
  • "Körültekintő és alapos eljárás. Pontosság. Segítség és ajánlás más szakterületű orvos felkeresésével kapcsolatban."

 

Létrehozás ideje: 2017.06.27 Utolsó módosítás: 2017.09.15