dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Komplex látásmód nagyon tetszett

A doktornőről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, életemben nem voltam ilyen alapos nőgyógyásznál. Nemcsak kifejezettem a nőgyógyászati korelőzményt térképezte fel, hanem az egész beteg életutat. A komplex látásmód nagyon tetszett, és az ennek megfelelő célirányos diagnosztika, mintavétel.

Rendkívül kedves

Rendkívül kedves, segítőkész orvos. Ilyen alapos és precíz orvossal még nem találkoztam. Tényleg törődik a páciensekkel és az aggodalmaikkal. Igazi kincs

Nagyon kedves, közvetlen

Pontosan behívtak amikorra időpontom volt. A doktornő nagyon kedves, közvetlen volt, minden kérdésemre kielégítően, részletesen, megnyugtatóan válaszolt, partnerként kezelt. Mind emberileg, mind szakmailag 100%, nagyon örülök, hogy ő az orvosom! Az egész hely kultúrált, kellemes.

Kedves, körültekintő

Nagyon kedves és körültekintő volt a Doktornő. Maximálisan elégedett voltam, minden kérdésemre választ kaptam, alapos és megnyugtató volt.

Téma szakértője

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

 • Specialitások:
  • terhesség véralvadási zavarral
  • terhesség cukorbetegséggel
  • terhesség magas vérnyomással
  • kizárólag felnőtt ellátás (18 éves kor felett)

   

  Rendelés típusa:

  • Személyes (rendelői) vizit 
 • Kapcsolódó cikkünk

  5 dolog, mellyel elkerülheti a terhesség során a trombózist

  5 dolog, mellyel elkerülheti a terhesség során a trombózist

  A várandósság és a gyermekágyi időszak fokozott kockázatot jelent trombózis szempontjából. Amennyiben volt már ...

  Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

  Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

  Tisztelt Professzor Úr! Tavalyi évben a 11. héten volt egy vetélésem. A nőgyógyászom elküldött Thrombophilia vizsgálatra, melynek eredményei 3 helyen tértek el a referencia értéktől. Trombin idő: 15,6 Lupus anticoagulans szűrúteszt: 46,3 Lupus anticoagulans megerősítő teszt: 34,6 Az eredmények ismeretében elképzelhető, hogy ez volt a vetélésem oka? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kovács Adrienn
  Kedves Adrienn !
  A lupus antikoaguláns egy szerzett thrombofilia, ami magától is elmúlik. Kérem 3 havonta ellenőriztesse, utána lehet próbálkzni a babával.
  Üdvözlettel : Dr. Szélessy Zsuzsanna

  Kapcsolódó oldalak

  Prima Medica Egészségközpontok