dr. Turi Zsuzsanna

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Komplex látásmód nagyon tetszett

A doktornőről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, életemben nem voltam ilyen alapos nőgyógyásznál. Nemcsak kifejezettem a nőgyógyászati korelőzményt térképezte fel, hanem az egész beteg életutat. A komplex látásmód nagyon tetszett, és az ennek megfelelő célirányos diagnosztika, mintavétel.

Rendkívül kedves

Rendkívül kedves, segítőkész orvos. Ilyen alapos és precíz orvossal még nem találkoztam. Tényleg törődik a páciensekkel és az aggodalmaikkal. Igazi kincs

Nagyon kedves, közvetlen

Pontosan behívtak amikorra időpontom volt. A doktornő nagyon kedves, közvetlen volt, minden kérdésemre kielégítően, részletesen, megnyugtatóan válaszolt, partnerként kezelt. Mind emberileg, mind szakmailag 100%, nagyon örülök, hogy ő az orvosom! Az egész hely kultúrált, kellemes.

Kedves, körültekintő

Nagyon kedves és körültekintő volt a Doktornő. Maximálisan elégedett voltam, minden kérdésemre választ kaptam, alapos és megnyugtató volt.

Kapcsolódó cikkeink

Antifoszfolipid szindróma- a magzati halálozások egyik fő oka

Antifoszfolipid szindróma- a magzati halálozások egyik fő oka

A vetélések hátterében gyakran bújik meg valamilyen véralvadási zavar, így manapság szerencsére egyre többen végeztetnek el ilyenkor trombofília vizsgálatot. Azonban dr. Szélessy Zsuzsanna, a Trombózisközpont hematológus főorvosnője arra figyelmeztet, hogy antifoszfolipid szindróma is állhat a sorozatos vetélések mögött.

Orvos válaszol

Orvos válaszol - Kovács Adrienn

Kovács Adrienn

Tisztelt Professzor Úr!
Tavalyi évben a 11. héten volt egy vetélésem. A nőgyógyászom elküldött Thrombophilia vizsgálatra, melynek eredményei 3 helyen tértek el a referencia értéktől.
Trombin idő: 15,6
Lupus anticoagulans szűrúteszt: 46,3
Lupus anticoagulans megerősítő teszt: 34,6
Az eredmények ismeretében elképzelhető, hogy ez volt a vetélésem oka?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Kovács Adrienn
Kedves Adrienn !
A lupus antikoaguláns egy szerzett thrombofilia, ami magától is elmúlik. Kérem 3 havonta ellenőriztesse, utána lehet próbálkzni a babával.
Üdvözlettel : Dr. Szélessy Zsuzsanna


Visszalépés az előző oldalra...

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA