dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

Komplex látásmód nagyon tetszett

A doktornőről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, életemben nem voltam ilyen alapos nőgyógyásznál. Nemcsak kifejezettem a nőgyógyászati korelőzményt térképezte fel, hanem az egész beteg életutat. A komplex látásmód nagyon tetszett, és az ennek megfelelő célirányos diagnosztika, mintavétel.

Rendkívül kedves

Rendkívül kedves, segítőkész orvos. Ilyen alapos és precíz orvossal még nem találkoztam. Tényleg törődik a páciensekkel és az aggodalmaikkal. Igazi kincs

Nagyon kedves, közvetlen

Pontosan behívtak amikorra időpontom volt. A doktornő nagyon kedves, közvetlen volt, minden kérdésemre kielégítően, részletesen, megnyugtatóan válaszolt, partnerként kezelt. Mind emberileg, mind szakmailag 100%, nagyon örülök, hogy ő az orvosom! Az egész hely kultúrált, kellemes.

Kedves, körültekintő

Nagyon kedves és körültekintő volt a Doktornő. Maximálisan elégedett voltam, minden kérdésemre választ kaptam, alapos és megnyugtató volt.

Téma szakértője

dr. Turi Zsuzsanna

szülész-nőgyógyász, diabetológus

 • Specialitások:
  • terhesség véralvadási zavarral
  • terhesség cukorbetegséggel
  • terhesség magas vérnyomással
  • kizárólag felnőtt ellátás (18 éves kor felett)

   

  Rendelés típusa:

  • Személyes (rendelői) vizit 
 • Kapcsolódó cikkünk

  Antifoszfolipid szindróma- a magzati halálozások egyik fő oka

  Antifoszfolipid szindróma- a magzati halálozások egyik fő oka

  A vetélések hátterében gyakran bújik meg valamilyen véralvadási zavar, így manapság szerencsére egyre többen ...

  Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

  Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

  Tisztelt Doktornő/úr! Weber Osler Rendu szindomám van, amivel teljesen átlagos hétköznapi életet élek. Babát szeretnék 43 évesen (még nem vagyok várandós), és előzetesen azt mondták a nőgyógyászaton, hogy ilyenkor heparint adnak a várandósság alatt. Kaphatok e egyáltalán heparint (egyéb műtétek után is)? Kérdem, hogy kihez tudok Önöktől fordulni, aki ebben szakszerűen tudna nekem segíteni?
  Hematológiai vizsgálat szükséges annak eldöntése céljából , hogy Önnek várandósság alatt heparin injekció adása szükséges. Kérem jelentkezzen be Trombózis Központunkba vizsgálatra.
  Mónika

  Dr. Ercsei Ibolya

  hematológus

  Kapcsolódó oldalak

  Prima Medica Egészségközpontok