Prof. Dr. Blaskó György

belgyógyász, klinikai farmakológus

Specialitások:

  • Trombózis kezelése
  • Trombózis genetikai kivizsgálása
  • Trombózis gyógyszeres kezelés beállítása
  • Véralvadási zavarok kezelése
  • Vérzékenység kezelése

Véleményeket prof. dr. Blaskó Györgyről itt olvashat>>

Blaskó György - bejelentkezés

Online bejelentkezés az EgészségMagazin OrvostKeresek rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Vélemények prof. dr. Blaskó Györgyről:

"Volt ideje meghallgatni, szívesen válaszolt, érthetően, kedvesen, valamint problémám területén nagy tudàssal rendelkezik."

"A professzor úr szakmailag kiváló - ezt laikusként is meg tudom ítélni. Nagyon udvarias, kedves, megértő ember. Örülök, hogy a problémámmal hozzá fordultam. Az asszisztensek is nagyon kedvesek, segítőkészek. Munkájukat gyorsan, szakszerűen végzik."

További vélemények>>

Szakmai pályafutás

Dr. Blaskó György egyetemi diplomájának megszerzése után belgyógyászatból, klinikai farmakológiából, gastroenterologiából tett szakvizsgát , és az agyérbetegségek specialistájává képezte magát.

Szakmai pályafutása során tevékenykedett kórházi főorvosként és gyógyszergyári orvosigazgatóként, 2006-tól tanszékvezető egyetemi tanár a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, és az orvostudomány (MTA) doktora.

Számos publikáció és tudományos tevékenység mellett – számos más tudományos társasági tagságon kívül - 5 évig a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság elnökeként is ténykedett.

Dr. Blaskó György szakmai pályafutásának fókuszában a véralvadással kapcsolatos eredmények állnak.

Nyelvtudás

  • angol

     

Tevékenysége

Dr. Blaskó György professzor elsősorban a vér tulajdonságaival, összetételével és betegségeivel foglalkozó orvosi tudományágat képviseli.

Kiemelten foglalkozik a trombózis megelőzésével, felismerésével és utókezelésével a legmagasabb szakmai színvonalon és a betegek iránti elkötelezettséggel.

Folyamatosan frissített tudásával és egyedülálló szakmaisággal fogadja a hozzá fordulókat, akár a gyakran végzetes következményekkel járó mélyvénás trombózisról, akár más, ereket érintő betegségről legyen szó.

A Trombózisközpontban minden kapcsolódó szakterület rendelkezésre áll: ultrahang, laborvizsgálatok, kardiológia, angiológia, érsebészet, neurológia és életmód orvoslás.

Prof. Dr. Blaskó György belgyógyász, véralvadási specialista magánrendelése a Trombózis központban.

 

Online bejelentkezés:

Blaskó György

 

Kapcsolódó cikkeink


Orvos válaszol

Orvos válaszol - Sz.Nóra

véralvadásgátló

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Missed abortion (30 évesen, első terhesség) után a nőgyógyász javaslatára elvégeztem egy thrombofilia vérvizsgálatot, melynek az eredménye az alábbi lett:
Leiden mutáció: normál
MTHFR C677T mutáció: heterozygota
Prothrombin G20210A mutáció: heterozygota

Kérdésem az lenne, hogy ez az eredmény mit jelent a következő terhességemre vonatkozóan? Szükséges véralvadás gátló szedése vagy elhanyagolható?

Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Nóra
Kedves Nóra !
Mindeképpen szükséges a profilaktikus thromboprofilaxis már a terhesség első jele után. Javaslok továbbá thrombosisra kiegészítő vizsgálatokat is, amiket nem említ,de nagyon fontosak. Terhességét terhespathologiában jártas szülésznek kell gondoznia!
Üdvözlettel : Dr. Blaskó György

Visszalépés az előző oldalra...

Orvos válaszol

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. 

Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA