Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Professzor Úr!

Olvastam a cikkét az orális véralvadásgátlókról. (NOAC)

Nekem volt már egy trombózisom. Akkor (2011) a genetikai vizsgálat Leiden heterozigóta mutációt,MTHFR C677T heterozigóta génmutációt igazolt. Immunológián diagnosztizáltak nálam antifoszforlipid szindrómát. Így sajnos életem végéig syncumat kell szednem.3 éve volt egy T.I.A.-m.Ekkor már szedtem a synvumart. Időközben viszont csontritkulás alakult ki nálam,amit részben a rendszeres syncumar illetve a myaszténiámra kapott szteroidnak tudnak be.

Nemrégiben az agyi keringési zavarom miatt a syncumart astrix-al egészítették ki.

Szeretném megkérdezni Professzor urat,hogy mit javasolna nekem a syncumar helyett?

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel: B.László

Reumatológiai- ortopediai probléma állhat a panaszok mögött,személyes vizsgálata javasolt.

Üdvözlettel,

Dr. Kósa Éva

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA