A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dokor Úr/Doktornő!
2016. februárjában jobb lábszárban trombózist, majd ebből kifolyólag alsó lebenyt érintő tüdőembóliát kaptam, ami miatt véralvadásgátló terápiában (clexane, 100 mg/ml, napi 1X) részesülök ez év februárjáig (gen., immun. negatív, rögök feloldódtak). Kérdésem az lenne, hogy jó e/elég fokozatos e úgy a clexane elhagyása, hogy az utolsó 8 napban 4 napig 0,8-ast, majd 4 napig 0,4-est fogok kapni. Köszönöm előre is válaszát, üdvözlettel: Katalin
Kedves Katalin !
A Clexane fokozatos csökkentése nagyon fontos! Én a kétnaponta 0,2 ml-es csökkentés mellett vagyok. Azonba Clexane után mindeképpen kellene cumarinra, vagy Xareltora váltani, amit még legalább egy évig szedni ajánlatos szövődménymentes és negativ genetika mellett is! Kérem jelentkezzen be a Trombózis Központba konzultációra
Üdvözlettel:Dr. Blaskó György

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat