Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!



2012. 09. 27-én kelt kérdésemre adott válaszát nagyon köszönöm. Felmerült azonban egy újabb kérdés. Nőgyógyászhoz fordultam, hogy ajánljon más módszert a védekezésre a tabletta helyett, és hüvelygyűrűt javasolt. A kérdésem az lenne, hogy hüvelygyűrűt alkalmazhatok-e, mivel ez ugyan nem orális fogamzásgátló, de mégis hormonális fogamzásgátló eszköz.



Válaszát előre is köszönöm.



Tisztelettel: Nóra
Kedves Asszonyom,

Kérdésére saját nőgyógyászának jobban kellene tudni felelni!

De a Maga kedvéért utánanéztem....

A hazánkban forgalmazott egyetlen hormonibocsátó hüvelygyűrű a NUVARING 0,12 mg etonorgestrelt és 0,15 mg etilniloestardiolt bocsát ki naponta.

Ez igen alacsony hormoinszintet jelent és ha nincs kimutatott homozygota thrombofiliája (bármilyen) akkor ezt szerintem használhatná, de kérem, hogy a nőgyógyásza mondja ki a végső szót, mert én még életemben nem írtam fel senkinek!

Üdvözlettel

Dr. Blaskó György

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA