A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő!
2012 okt.5.-én bal oldali csípőműtétem volt a műtét után hamarosan bokadagadást észleltem, de nem vettem komolyan azt gondoltam talán a gyógyulás folyamán ez a tünet elmúlik. Januárban rehabra küldtek a Balfi Szanatóriumban ahol közölték, hogy vizsgáltassam ki magam mert a bokadagadás szívtől lehet. Kértem is ídőpontot április12.-ére kaptam . Márciusban azonban éreztem a vádlimat hogy érzékeny , kissé fájt, de izomlázra, vagy a csípő fájdalmamra gyanítottam mivel festés volt a lakásomban. Áprilisban jelzett ídőpontban elmentem szív vizsgálatra ahol semmi probléma nem volt, további vizsgálatra nem küldtek így megnyugodtam. Májusban viszont rosszul lettem mélyvénás trombózis és tüdőembóliám lett. '1 hónapig feküdtem a soproni kórházban, nagyon sok vizsgálaton mentem keresztül , a vizsgálati eredmények negativak, inkább a hematologiai vizsgálat során a fehér és vörös vérsejtek nem igazán teljesen tökéletes de a doktornő szerint nincs probléma. Az eltelt fél év alatt semmit nem javult az erek állapota, az egyik érsebész érszükületet diagnosztizált a másik szerint kielégítő a keringés , nincs érszükületem.. Sok mozgást javasoltak ami sajnos nálam jelen esetben lehetetlen mivel a jobb csípőm is műtétre volt előjegyezve, így összetett problémával küzdök. A műtét sajnos jelenleg lehetetlen mivel a belgyógyász nem javasolja, érsebész etileg meg lehetséges. A detralexet kell szednem, de nem használ./ marfarin 3mg, astrix, concor/ Ídöözben a pajzsmirigy alulműködésem is a 3 szorosára nőtt 15,2, melyre jelen esetben L-Thyroxin 100-ast szedek. A doppler vizsgálat szerint - A v. fem. comm-ban széli t elődés megfigyelhető. A v.fem spf. lumene tág, nem komprimálható, a combon végig kevert, zömében echodús thrombussal kitöltött. Itt recanalisatiora utaló jel nem látható. A v. saphena magna kezdeti szakasza mérs. tágabb, lumene részlegesen komprimálható, széli telődés megfigyelhető. A v. popl-ban áramlás megfigyelhető.. Fél év alatt 2 ízben csináltak doppler vizsgálatot , de nincs javulás. Kérem a Tisztelt Doktornőt, mivel úgy érzem nem megfelelő vagy nem lehetséges a gyógyitásom amire egyértelműen nem kapok megfelelő választ,, kérem szíveskedjék javaslatot adni vagy tájékoztatni és valóban nem lehetséges a műtétem? / j.o.csípő/ Tekintettel arra, hogy soproni vagyok , de amennyiben lehetséges szívesen felmennék szélesebb körű kivizsgálásra. Kérem a Tisztelt Doktornőt, hogy szíveskedjék tájékoztatni, hogy lehetséges-e. Köszönettel:
Mária
Kedves Mária!
Sajnos érdemben nem tudok nyilatkozni, hisz csak az ultrahang leletet írta le. A laboratóriumi leletekről nem szólt, bár azt írta, hogy kivizsgálták.
Kérem jelentkezzen be hozzám egy vizitre és hozzon el minden orvosi papírját.
Üdvözlettel:
Dr. Szélessy Zsuzsanna

Hírek

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek
Mikor van szükség vaspótlásra?

Mikor van szükség vaspótlásra?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat