Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Nekem 13éve volt 32 évesen trombozisom.Állitolag a fogamzásgátlotol.Majd lézeres műtétem 2004-ben,mindkettő lábamon,pedig nem volt semmi nyoma annak,hogy mindkettő lábamon elvégezzék.Ennek következménye az lett,hogy 2008 ban szültem és azóta mindkettő lábamon kitüremkedő és hajszáleresség lett.Most már tényleg csunya minkettő lában pedig terhesség alatt és azóta is kompressziós harisnyát hortam,erdőben sokat sétálunk,biciklizek mégis most oda jutottam szeretném megműtetni a lábam,de félek is mert hallani akinek ilyen a lába annak veszélyes a műtét ,most már tényleg tartok ujra trombozistól és mindentől.Gyógyszert vérhigitót és egyebeket nem szedek szülés óta.,nem dagad a lábam és fájdalom sincs.Szőlőmagot,és vadgesztenyegélt használok csak.Kérdésem az lenne,hogy veszélyes-e 45 évesen a műtét?Tudnának-e ajánlani orvost aki még idén el is tudná végezni a műtétet. Köszönöm válaszukat.K.Andrea
Kedves Andrea!

Elsősorban azt kellene megállapítani, szükség van e műtétre. A 45 éves kor, nem akadálya a műtétnek.

Hasonló mütétetket egynapos sebészet keretében végzek. Előtte mindenképpen fizikalis és UH vizsgálatra van szükség. Kérem fáradjon be rendelésemre és mindent megbeszélünk.

Tisztelettel

dr. Sepa György

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA