A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!
26 éves, 50 kg 8 hetes terhes kismama vagyok. 2013ban volt egy mélyvénás trombózisom, tüdőembóliám. Akkor genetikai vérvételen is voltam, negatív lett. Kivizsgáltak mindenhol, minden rendben volt. Akkor fogamzásgátló tablettát szedtem. Fél évig szedtem a syncumar tablettát, majd abbahagytuk a háziorvossal egyeztetve. Most szombaton fájdalmat éreztem a combomban ahol a trombózis volt, uh-n megnézték a doktor véleménye mélyvénás trombózis utáni állapot, új nem látható. A doktornőm amellett döntött hogy mindenképp kell napi 2szer 0,6 clexanne szülés után is, mivel nem regenároldott a 2013-as eset. Féléve komoly napi 9 órát álló munkát végeztem. Önnek mi a véleménye? Szükséges-e az injekció? Nem lenne elegendő fokozott figyelemmel kísérés? Gondolok itt arra, hogy uh több alkalommal.

Köszönöm szépen válaszát!
Üdvözlettel Anikó.
Kedves Anikó !
Valamennyi leletével, előzményt tartalmazó dokumentumával keresse fel központunkban Dr. Blaskó György Professzor Úrat, aki segíteni tud önnek a továbbiakban a terhesség alatti kezeléssel kapcsolatban.
Bejelentkezni a 0670/431 77 29-es telefonon tud.
Üdvözlettel :
Kelemen Edina

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat