A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Ur/No!

Hozzavetoleg 2 honapja tompa mely labszari fajdalmain jelentkeztek.Szemel lathatoan vannak viszerek. A kompreszios polya segitett de munka mbol kifolyolag nem tudom hasznalni nap kozbe. Nehez fizikai munkat vegzek. Mellesleg lehet hogy butasagot irok de olyasmi erzes fog el mintha nem folyna a verem a testembe. Hatarozottan faradekonyabb lettem.Mivel csak 45 eves vagyok nem hiszem hogy ez teljesen normalis. Letezik valami fele termeszetes ver higito anyag noveny tea stb? Kiprobalnam hogy segit e. Orvosnal nem jartam kb 35 eve es soha nem ettem semilyen gyogyszert. Lehetseges a viszer gyogyitasa reszlegesen valamilyen sport tevekenysegel? Avagy nem javasolt. Koszonom a segitseget es a tanacsat. Tisztelettel.

Attila Rubecz
Kedves Attila !

Érdemes lenne felkeresnie egy érsebészt , aki a visszerek ultrahangos vizsgálata után többet tudna mondani a lehetőségekről az ön esetében. Az alsóvégtag ultrahang részletes felvilágosítást ad az erek állapotáról . Elképzelhető , hogy szükség lehet visszér kezelésre ,amivel a panaszok megszüntethetők pl: injekciós kezelés, esetleg rádiófrekvenciás kezelés.

Köszönettel : Kelemen Edina

Hírek

Javasolt az LMWH injekció koronavírus fertőzés esetén?

Javasolt az LMWH injekció koronavírus fertőzés esetén?

A koronavírus jelentős hatással van a véralvadási rendszerre, a kórházi ellátásra szoruló koronavírusos páciensek körében magas a tüdőembólia, a mélyvénák és a kis vénák trombózis kockázata. Ezen kívül még meg kell akadályozni a capillaris thrombosisok kialakulását is, ami a vírus sepsis szokványos részjelensége. A kórházi kezelés során ezért véralvadásgátló kezelést is kapnak a betegek. Prof. Blaskó György a Trombózis és Hematológiai Központ véralvadási specialistáját arról kérdeztük, vajon az enyhébb tünetekkel otthon lábadozó betegek számára is javasolt-e a heparin alkalmazása?

További részletek
Betegségek, melyek fokozzák a trombózis rizikót

Betegségek, melyek fokozzák a trombózis rizikót


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA