A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Professzor Úr!

10 hetes terhes vagyok. TIA szerű rosszulléteim miatt kivizsgálások vannak folyamatban, és a véreredményem szerint az AT-3 = 20 % {80-120}. Az AT-III alacsony volta a terhesség miatt lehetséges? Aggódom, mert a neurológus hematológiára irányított az igen alacsony érték miatt.

Válaszát köszönöm!
Ilona
Kedves Ilona,
Ha igaz ez az AT-III érték, maga már nem élne! Már 50% mellett is súlyos thrombosisok vannak!
Kérem, hogy SÜRGŐSEN ismételjék meg egy jó laborban (pl. nálunk) és a lelet után mindenképpen terhespatologus foglalkozzon Magával.
Sokkal több adatot kellene ismernem Magáról, kérem, hogy mindenképpen jelentkezzen friss leletével az Oxygen Medical -ban nov. 9én reggel 8-kor. (friss nőgyógyász lelet is kell!, továbbá minden korábbi eü papir)
Addig szedjen napi 100 mg aspirint, a többit meglátjuk
Tisztelettel
Dr. Blaskó György

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat