Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves dorktorno.En egy 37 eves no vagyok.17 eve van glaucomam.xalacomot hasznalok napi 1szer.gyereket szeretnek,de az orvosok nem tudnak egyenes valaszt adni,hogy hasznalhatom a szemcseppet a terhesseg alatt vagy nem.Szeretnem,ha vegre valaki eltudna magyarazni,hogy mitortenik ha hasznalom,hogy art a babank vagy nem.Ketsegbe vagyok esve.

Elore is koszonom valaszat.

Tisztelettel

Livia
Tisztelt Berki Lívia!

A Xalacom latanoprost nevű prostaglandint tartalmaz és egyértelmű, hogy NEM alkalmazható terhességben.Glaucoma kezelésre van(nak) más gyógyszer(ek) is, kérjen a terhesség idejére mást a szemészétől

Tisztelettel

Dr. Blaskó György

Hírek

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?


További részletek
A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin

A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA