Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Én egy párszor bevertem a fejem eleséskorhanyatt.lehet -e ettől trombozis.Most szedem a koleszterin tabletát.Ezek a tünetek jönnek elő.amit leirtak .Most megprobálom nemszedni a tabletát .Lehet e cukortól is szédülés este van csak .??
Kedves Istvánné!

Mikor történtek ezek a traumák?

Sajnos elég zavarosan fogalmazott, nem igazán tudom mire gondol amikor azt írja, hogy amit leírtak.

Ha leesik a vércukor szint attól lehet szédülni kérem keresse fel háziorvosát vagy egy szakorvost ahol meg tudják beszélni az előzményeket illetve szükség esetén tud biztosítani Önnek terápiát a szakorvos.

Üdvözlettel,
Csonka lstvánné

Dr. Ercsei Ibolya

hematológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok