A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr!
két éve küzdök hirtelen szédüléssel,várandós 19 hetes voltam amikor ülés közben fényesen kezdtem látni lefeküdtem akkor sem szünt alacsonynak tünt a vérnyomásom, a szívem megszámlálhatatlanul vert, napokig ezután kóvályogtam, mértem nagyon alacsony volt a vérnyomásom, többször előfordult a terhességem alatt a szédülés, gyermekem most 18 hónapos, azóta mióta megszületett, menstruációm alatt előtt megszédülök és az aurás migrénem is akkor jön ki egy két nappal a menstruációm előtt. Voltam vérvételen, semmi eltérés, dohányzom,nem vagyok túlsúlyos,mindennapjaim stresszesek 3 gyermekem van egy kamasz egy ovis és a kicsi. Én 35 éves vagyok. A háziorvosom vérnyomás emelő cseppeket írt fel hogy szükség szerint szedjem. én ezzel nem tudok megelégedni, kérem szíves véleményét,a tüneteim mire utalnak? Köszönettel, Bódiné
Tisztelt Bódiné!
A szédülésnek nagyon sok oka lehet, ugyanúgy a fejfájásnak is. Amit már így ismeretlenül is tudok mondani, a dohányzás mindegyiket provokálhatja, ronthatja. A kevés folyadék fogyasztás ugyancsak panaszokat okozhat, a stressz is probléma lehet. A napi folyadék fogyasztás legalább másfél, két liter kellene, hogy legyen.
Ennél többet a részletek ismerete nélkül nem tudok tanácsolni. Szívesen látom a rendelésemen.
Üdvözlettel. Dr Kapocsi Judit

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat