Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Bősze Anita
Tisztelt Doktor Nő!

A következő lenne a problémám:

36 éves vagyok.Tavaly augusztusban mélyvénás trombózisom volt a jobb lábszáramban, 10 napot kórházban töltöttem. 2 hónapig Syncumart szedtem, amitől nagyon fájt a gyomrom, így áttértem a Xarelto szedésére. Genetikai vizsgálat igazolta a Leiden-mutációt (heterozigóta).

Szertném megkérdezni, hogy a Xareltot szükséges-e, illetve egyáltalán lehet-e életfogytig szedni az én esetemben.

(Vékony testalkatú vagyok, gyermeket már nem szeretnék, nem dohányzom.)

Köszönöm szépen segítségét előre is!
A Xareltot legalább egy évig szedje, és jelentkezzen be Központba a továbbiak megbeszélése céljából Heterozygota Leiden mutatiora egy életen keresztül még nincs semmi bizonyíték a szedést illetően .



Üdvözlettel :

Dr. Blaskó György

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA