Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Dr. Úr!



31 éves férfi vagyok. Mélyvénás trombózisom óta véralvadásgátlót szedek. Mivel syncumar-ral az INR érték nagyon ingadozó volt és irreálisan nagy dózisok voltak szükségesek. átálltam Xareltora, immár 1,5 éve. Jelenleg bölcsességfog húzás előtt állok. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy milyen gyakorlat vált be ilyen jellegű beavatkozások vagy műtétek esetén a xarelto-val kapcsolatban? Előtt ki kell hagyni egy napot, vagy elegendő ha csak aznap nem veszem amikor amikor a műtétet végzik?



válaszát előre is köszönöm.
Kedves Dani !

3-4 nappal a bölcsesség fog kihúzása előtt el kell hagyni a Xareltot és magas a thrombosis rizikója (amiről nem írt) akkor LMWH profilaxist kell alkalmazni.

Üdvözlettel:

Dr.Blaskó György

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA