Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy volt két vetélésem (spontán lezajlott mind a kettő, küretre végül nem volt szükség). A vetélések az 5-7. terhességi hét között voltak. Mind a két alkalommal a jobb lábam fájt, mintha a a csontom fájt volna, végig az alsó lábszáramban. A csizma nehezebben volt felhúzható rá, de ránézésre nem volt különbség a két lábam között. A vetélések előtt közvetlenül a sétálásra rosszabbodott. Illetve voltak felhasi (bordaiv alatt karaszta végig elől) nyilaló és köldök körüli görcsös panaszaim is . Az erős, cikázó, nyilaló fájdalom éjszaka sem hagyott aludni. A vetéléssel összefüggő fájdalmak nagyon elenyészők voltak mondhatni meg sem éreztem, a vetélés előtti hasi panaszokhoz képest. A vetélés beindulásával mind a két panasz jelentősen enyhült. Most felmerült bennem, a trombózis hajlam. Apukám, nagymamám, nagymamám több tervére, és dédnagymamám és nagypapám is mind agyvérzéses betegek (van aki csak volt) - más egészésgügyi bajuk sose volt. Anyai ágról voltak daganatok (anyukám és az az ő anyukája), de ott az érrendszeri dolog vagy nem volt, vagy nem derült rá fény. Ön szerint elképzelhető, hogy trombózis hajlam miatt történtek a vetélések? A terhesség 5-7. hét közötti vetélésre ez jellemző lehet? Köszönöm szépen! Dia
Kedves Dia !

Mindenképp érdemes lenne konzultálnia haematológussal . Ki kell zárni a trombózishajlam lehetőségét. Illetve szakorvosunk tanácsot tud adni a jövőre nézve. Ha lehetősége van keresse fel Dr. Szélessy Zsuzsanna doktornőt.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?


További részletek
A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin

A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA