Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Blasko Professzor Ur! Tavaly, 38 eves koromban volt egy melyvenas trombozisom, melynel 3 honap muulva teljes rekanalizaciot allapitottak meg. Most a korzeti orvosom javaslatara (mivel a nagyszuleimnel tobb infarktus es stroke is elofordult ) elvegeztettem egy trombozishajlam szurest melynek eredmenye a kovetkezo:
MTHFR C667T - Heterozygota, , Cisztation B-Sz gen 844ins68 - Homozygota, PAI-1 gen 675 4G/5G - Heterozygota, V. factor Leiden - Normal, Prothrombin G20210A - Normal. A korzeti orvosom ezalapjan Clopidogrel es folsav szedeset javasolja. Azt szeretnem megkerdezni, hogy On szerint is elegendo ez a kezeles ahhoz, hogy megelozzem a tovabbi trombozis kialakulasat? Koszonettel varoom valaszat, Doczi Dora
Kedves Dóra !



Kérem keressen fel a trombózisközpontban , hogy tanácsot tudjak adni önnek a jövőre nézve.



Üdvözlettel :

Dr. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok