Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Holgyem.,Uram.

6eve,18eves koromban mvt-t kaptam.a hajlamossag beigazolodott.fv leiden homozygota.azota napi 3,5mg syncumart szedem.inr jol beallitva 2-3 kozott.hamrosan repulout var ram 11oras ut. Haziorvos szerint eleg vedettseget nyujt a syncumar,nem indokolt pl clexane-ra valo atallas. Kerem erositsek meg ezt ah informaciot, amennyiben igy van.
Koszonettel: Doóra
Kedves Dóra,

Az információ megerősítve. Ha INR 2-3 közt van, nem kell Clexane!

Üdvözlettel

Dr. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok