Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Asszonyom!

Ülőideg kompromittálása miatti izomfeszesség, izomgyulladás következtében kialakulhat érszűkületet vagy érsérülés a vádli középső - alsó szakaszában? Előre is megköszönve válaszát, Üdvözlettel: Z. Tamás
Tisztelt Tamás!

Emiatt érszűkület nem alakulhat ki, de két betegség fennállhat egyszerre. Ideggyulladás miatt nem de, nagyobb trauma esetén érsérülés felléphet izomsérülés mellett. Javaslom, hogy kétely esetén konzultáljon érsebésszel vagy angiológussal.

Tisztelettel:

Dr Kósa Éva

Prima Medica Egészségközpontok