A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Mit tegyek? Még szeretnék élni kicsit, de félek. másfél éve infartus gyanúval vitt el amentő. Hosszas vizsgálatok, ultrahang, terheléses EKG, CT, megállapították, hogy koronáriai érszűkület van a háttérben és keressem fel a kardiológusomat. Nem tettek semmit, csupán koleszterin szint csökkentőt javasoltak. Nem szedtem. 2 hete orvoshoz fordultam, mert 3 napon keresztül rosszullét kerülgetett. nehezen kaptam levegőt, fályt a mellkesom úgy éreztem nem dobog a szívem, hanem csak remeg. Pihenésre csökkentek a panaszok de minden kis apró terhelésre, mint pl. felmegek a gyerekekhez az emeletre már alig kapok levegőt. Kértem refluxra irányuló vizsgálatot amit meg is állapítottak, hogy van. Magasabb a cukor is, ezzel kiengedtek a korházból, cukorra adtak tablettát és gyomorsav lekötőt, meg koleszterin csökkentőt. Viszont a szívremegés továbbra is fennt áll. Félek. mit tegyek?
Kedves Marianna !
Az említett panaszok miatt érdemes lenne ismét kardiológus véleményét kikérnie . Esetleg szükség lehet az eddig beállított gyógyszerek módosítására. Nyílván fizikális vizsgálat után tud bármelyik szakorvos véleményt mondani a jelen állapotról.
Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat