A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözletem!
Múlthét hétfőn mélyvénás trombozist állapitottak meg a bal lábamba a vádli részen,régebbi rög ezt mondta az orvos,2 napig feküdtem ,aztán saját lábamon küldtek vizsgálatokra.Kértem ha az eredményeim engedik engedjenek haza,mondent rendbe találtak ai injekciót xaraletto ra váltották.Panaszaim enyhülnek már enyhén fáj csak a vádlim.A háziorvosomtól probűltam érdeklődni hogyan tovább de azt mondta nem tudja .Kérdésem az lenne mikortól tudok ismét dolgozni?5órában dolgozom pénztárosként, sajnos a munkahelyem nyaggat hogy mondjak valamit kb hány hétig nem megyek!ha gumiharisnyában vagyok éslepihenek akkor lekell venni ?vagy estig nem szabad?Amig a gyógyszert szedem a trombozis veszélye ki van zárva?Mert néha olyan furán fáj a jobb vádlim is.
Köszönöm előre is válaszát!Kellemes napot!
Üdv:Gajdos Katalin
Kedves Katalin!
A kérdés megválaszolása szakorvosi kompetencia, nem háziorvosi, háziorvosa jól tette, hogy nem nyilvánított véleményt, azt a kezelő szakorvosának kellett volna megtennie. Kérem, jöjjön el rendelésemre minden papírjával együtt, hogy választ tudjak adni kérdésére.
Üdvözlettel
dr. Blaskó György

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat