A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

T. Főorvos Ur! 2 visszérmütét után sajnos kiujultak az erek, ami azonban most már szinte állandó fájdalommal gyakori gyulladással jár. Sajnos a mütéti megoldás sem egyszerű, mert willebrandos vérzékeny és allergiás asztmás vagyok. A diopp. kapszulát szedem amely kismértékben segit. A fájdalmas erek a térdhajlatban és a lábszélen a talpnál vannak, ahol reménytelen a gyógyulás hiszen járáskor és a cipő érintkezésekor irritálva van. Kérdésem hogy a rádiófrekvenciás megoldást javasolja-e Főorvos Úr? Vagy a rizikó tényezők miatt ez nem tanácsos. Amennyiben éedemes ezt a megoldást választani, szeretnék egy vizsgálatra mindenképp majd bejelentkezni. Várom válaszát, amelyet előre is köszönve maradok tisztelettel: Gáspár Józsefné
Kedves Gáspár Józsefné !

Mindenképp javaslom , hogy keresse fel központunkban Dr. Sepa György érsebészt. Fizikális vizsgálatra, esetleg ultrahangos vizsgálatra van szükség ahhoz, hogy véleményt tudjon mondani a műtéti lehetőségekről, kezelésről.
Üdvözlettel :
Kelemen Edina
asszisztens

Hírek

Folyton lázas? Daganat is okozhatja!

Folyton lázas? Daganat is okozhatja!

A láz a szervezet egy hasznos védekezési reakciója, melyet valamilyen fertőzés, sérülés vagy egyéb kóros állapot vált ki. Időnként mindenkinél jelentkezik, ám rendszerint pár nap után csökkenni szokott, majd a gyógyulással megszűnik. Azonban, ha hosszabb ideje fennáll vagy vissza-visszatér, az alapos kivizsgálást indokol, ugyanis akár hematológiai daganat tünete is lehet! A témában dr. Kárpáti Ágnest, a Trombózis-és Hematológiai Központ hematológusát kérdeztük.

További részletek
Tavaszi fáradtság vagy vashiány?

Tavaszi fáradtság vagy vashiány?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészségközpontok
