A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő,
50 éves nő vagyok, ez év márciusában a bal lábamban mélyvénás trombózisom lett, ami a semmiből jött. Este lefeküdtem, reggel meg már erre ébredtem. 7 évvel ezelött megállapitották hogy számos érgörcs nyomai láthatók a kézben és erős érgörcs hajlam a bal lábon. Már gyerekoromban is mindig dagadt a bokám. Azóta nyiroködémát állapítottak meg és barna foltos sebesedés látható. Ha a seb idönként elmúlik a folt ott marad. Anyukámnak strókos, nagyapám álmában halt meg szívprobléma miatt. Apai ágat nem igazán is merem de ott is szív és érrendszeri gondok vannak. Szeretném megkérdezni hogy ezek után mekkora az esélyem hogy örökletes a betegségem? Van rá esély hogy abba hagyhatom a véralvadásgátló szedését? Bár a kórházban azt mondták életem végéig szednem kell.

Köszönettel,
Éva
Kedves Éva !
Érdemes lenne elvégeztetni a genetikai trombózishajlam laborvizsgálatot. Annak eredményétől függ a további kezelés kiválasztása.
Javaslom keresse fel központunkat, ahol lehetőség van a vizsgálat kivitelezésre (vérvétel), illetve az eredmények kiértékelésére konzultáció keretében.
Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kelemen Edina
Kelemen Edina asszisztens

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat