Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

147/78/90 a vernyomásom az magas?
Tisztelt Horváth Zoltán!

Ez sok mindentől függ. Életkortól, mérés módjától és idejétől, stb.

60 év alatt az első értéknek 140 alatt kell lennie. A mérést 5 perces pihenés után ül vagy fekvő testhelyzetben kell elvégezni.

Illetve a harmadik érték, amit írt (90), az pontosan mi?

Javaslom, jöjjön el rendelésemre, hogy részletes vizsgálat után megnyugtató választ tudjak adni Önnek

Üdvözlettel

dr. Kapocsi Judit

Prima Medica Egészségközpontok