A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Sepa György!

Az érsebész a bal lábamban combtőnél a VSM-ben az első billentyűre azt mondta, hogy nagyon nagyon minimálisan átereszt..más orvos ezt nem is hallotta. Szerinte nem kell vele foglalkozni, és talán 10 év múlva lesz belőle valami, akkor is csak a combomnál, és azt egy kis szakaszon ki lehet műteni.

Kérdésem, mi az Ön prognózisa egy ilyen esetben. ?



A másik kérdésem:térdről bokáig tartó egyenes kb. 4 mm-es érbe (egy oldalág) be lehet-e vezetni,a rádiófrekvenciás műszert, mert szerinte ezt hagyományos műtéttel kell , és lehet eltávolítani ( kihúzni)



Köszönöm a válaszait Üdvözlettel:Judit
Kedves Judit!

Ha nincs billentyű elégtelensége, valóban nincs szükség műtétre. Hogy a lábszáron lévő visszatérést milyen módszerrel lehet eltávolítani, ahhoz meg kellene vizsgálom.

Tisztelettel

dr. Sepa György

Hírek

Így csökkentheti a trombózis kockázatát

Így csökkentheti a trombózis kockázatát


További részletek
A vérszegénység tüneteit nem mindig könnyű felismerni

A vérszegénység tüneteit nem mindig könnyű felismerni


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA