Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Professzor Úr!
18 éves lányom trombózis faktor eredményei a következők:
V. véralvadási faktor Leiden mutációja (R506Q) 1. allél normál, 2. allél normál, genotípus normál
Prothrombin G20210A mutáció 1. allél normál, 2. allél normál, genotípus normál
MHTFR C677T mutáció 1. allél normál, 2. allél mutáns, genotípus heterozygota.
Nem dohányzik, heti 6-8 órát sportol.
A kérdésem az, hogy szedhet-e Symicia fogamzásgátlót.
Szíves válaszát előre is nagyon köszönöm.
Tisztelettel
Judit
Kedves Judit !Ha lehetősége van valamennyi leletével keressen meg a trombózisközpontban, hogy átbeszéljük lánya leleteit, és tanácsot adjak lánya problémájával kapcsolatban.Üdvözlettel :

Prof. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok