A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Professzor úr!
Én syncumart szedek trombozis kialakulás elkerülése miatt, ami mellett beállt az INR szintem (2-3), ma egy kisebb gégészeti műtétre kerül sort ami miatt leállítottak a tablettáról és helyette napi 1 Clexane 6000 injekciót használtam ami mellett az INR érték 1,21 volt . Most szeretnék visszaállni a syncumarra és tudom, hogy egyszerre kell a kettőt alkalmazni, de nem tudom, hogy érdemes elkezdeni. Jó ,ha úgy kezdem, hogy 1 injekció és a régen bevált tabletta adagot kezdem el szedni. Válaszát és segítségét előre is köszönöm.
Tiszelettel : K. Gyaraki Éva
Nagyon egyszerű, Mivel nem tudom az alkalmazott Syncumar dozisát, szedje be a felét és aznap fele legyen a Clexane, másnap szintén. Utána visszaáll az eredeti Syncumarra, a Clexan legye egy napig még 1/4-e és utána elhegyhatja. De ezt a gégész kezelőorvosának pontosan kell tudnia.
Üdv
Dr. Blaskó György

Hírek




További részletek
Teendők és vizsgálatok agyi érkatasztrófa után

Teendők és vizsgálatok agyi érkatasztrófa után


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat