Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Cialis 20mg felezve/10mg/ szedhető-e oprymea o.52-mg-ossal ésfelodipin-ratiopfarm/5mg/retard filmtablettával eggyütt?
A másik kérdésem a következő:
szédülésemmel hova mehetnék kivizsgálásra? MR és CT vizsgálat eredménye negatív.
Kedves János !

A gyógyszerek együtt szedésével kapcsolatban nem tudunk tanácsot adni anélkül , hogy ismernénk milyen alapbetegségei vannak. Szédüléses panaszai hátterében állhat neurológia tényező, vérnyomás probléma. Érdemes szemészeti szakvizsgálat is.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Prima Medica Egészségközpontok