Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Dr.Szélessy Zsuzsanna!

2002.októberében 24 éves koromban thrombosis sinus transversi l.d. diagnózissal ápoltak kórházban.Kiderült,hogy a trombózisom hátterében heterozigóta Leiden mutáció áll.Azóta Syncumar kezelésben részesülök.Hallottam arról,hogy létezik már ennél modernebb,kevésbé kockázatos gyógyszer is.A kérdésem az lenne,hogy ehhez hogyan lehet hozzá jutni?Az én betegségemmel nem lennék erre jogosult? Válaszát előre is köszönöm szépen ! Tisztelettel:Karkus Mihály
Tisztelt Karkus Mihály!

Amennyiben kezelőorvosa továbbra is szükségesnek tartja a véralvadás gátló kezelést, akkor arra vonatkozóan is tud felvilágosítást adni, hogy az OEP az Ön esetében adhat-e támogatást az új alvadásgátló gyógyszerre.

Sajnos a rendelkezésemre bocsájtott adatok alapján én nem tudok Önnek korrekt választ adni.

Üdvözlettel: Dr. Szélessy Zsuzsanna



Prima Medica Egészségközpontok