Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

alternativ gyogymodként milyen gyogymodot javasolnak. , mint pl. sárváron a széndioxid kezelés.v. amátra alján a hires patak széndioxid vizes kezelésről..köszönettel kis rudolfne
Tisztelt Kis Rudolfné!

Segítsen nekem, kérem. Pontosan milyen problémára szeretne gyógymódot?

Minden gyógymód függ a problémától, valamint személyre szabottan az állapottól, súlyosságtól, életkortól, nemtől, társbetegségektől, stb.

Ha érszűkületre gondolt, akkor általánosságban mind a kettő kezelés szerepel nem csak az alternatív kezelések között, de a teljesen rutin kezelések között is.

Maradok tisztelettel

dr. Babai László

Prima Medica Egészségközpontok