Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Professzor Úr!



A tanácsát szeretném kérni : 8 éve szeretnénk babát a férjemmel, sajnos ez idáig sohasem sikerült teherbe esnem.Jelenleg 39 éves vagyok. 6 évvel ezelőtt egy meddőségi központhoz fordultunk. 3 sikertelen inszemináció és 2 lombikkezelés után többek között immunológiai vizsgálatot is végeztek, amely során primer antifoszfolipid syndroma igazolódott. /Az Anti-Béta2-glycoprotein értékei háromszori mérés alapján: 120 RU/ml, 44,9 Ru/ml és 98,8 RU/ml. Ezért a 3. IVF alkalmával Clexane injekciót kellett kapnom. Sajnos így sem jártunk sikerrel. Mivel nagyon nehezen viseltem a hormonkezeléseket és utóhatásait, ezért úgy döntöttünk, hogy nem megyünk már vissza a meddőségi központba, talán sikerülhet természetes úton is teherbe esnem, mivel az összes többi vizsgálati eredmény negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy az APS önmagában gátolja-e a terhesség kialakulását . Azt tudom, hogy igazolt terhesség esetén LMWH-ra állítás szükséges. De addig is tehetek-e, kell-e tennem valamit az ügy érdekében, illetve a saját egészségem érdekében ezen a téren?



Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!



Tisztelettel: Kiss Eliza
Tisztelt Kiss Eliza!

APS esetén a Clexane mellé aspirint is kell szedni. Kérem, hogy a részletek miatt az összes leletével papirjával jelenetkezzen be a Trombózis centrumba

Üdv

Prof. Dr. Blaskó György

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA