Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Professzor ÚR.!
20 évvel ezelőtt 2 mélyvénás thrombosisom volt, most coronorografia során az arteriám zárodott el. Thrombectomia után jól vagyok, szerettem volna tudni nincs-e genetikai hajlamom a fokozott vérrög képződésre.Azt a választ ,kaptam, hogy már elmúltam 45 éves , nincs jelentősége a vizsgálatnak.Szerintem, van, ha más nem a lányom miatt, pozitiv vizsgálat esetén. Én már 60 éves vagyok,de azért még szeretnék egy pár évet .Professzor úr szerint van értelme a vizsgálatnak?
Köszönöm válaszát Tisztelettel: Koczó Istvánné
Önnek van igaza, a vizsgálatra szükség lenne (bár a TB nem támogatja) de nemcsak Önről, hanem örökletes trombofilia esetében utódairól is szó van.... tehát fontos. Üdv. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok