Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelt Prof..DR Blaskó György
Szeretném segítségét és véleményét kérni a problémám a következő.Néhány hete megmagyarázhatatlan fájdalmat érzek a bal comb külső részén! Fél éve rosszindulatú mellműtétem volt amire sugárkezelést kaptam. Lehetséges-e hogy a fájdalom ennek hatása,vagy valami más betegség? Előre is köszönöm válaszát.Tisztelettel: Kovácsné Dávid Éva
Kedves Éva !

Ezt a kérdést orvosi vizsgálat nélkül eldönteni távolról nem lehet. Kérem jelentkezzen be a Trombózis Központba

Üdvözlettel :Dr. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok