A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr út! 37 éves nő vagyok, 6 évvel ezelőtt a bal lábánban 2 szer is mélyvénás trobozisom volt, majd kis határudővel kb 1 hónapra rá kaptam egy 2 oldali tüdő embóliát. Végeztek genetikai vizsgálatot , ki derült Protein c hiány súlyósabb fajtája...:( lassan 5 éve külföldön élek, napi 6mg Warfarint szedek, és állítólag életem végéig szednem kell...:( a kérdésem az lenne, vállalhatnák a gyermeket, bár az embolia és trobozisom előtti évében elvesztettem 3 gyermeket:( félek a kudarctól, az egezsegem sem az igazi.. És már fiatal sem vagyok a szüléshez..:( mit tanácsol? Köszönöm előre is a válaszát. Gabriella
Kedves Asszonyom,
Nagyon sajnálom és részvétem a történtekért, de meg kellene beszélnünk. Kérem jelentkezzen be a rendelésemre, mert egy csomó más -esetleg fontos - dolgot nem tudok. Egy biztos,: önmagában a Protein C hiány mellett lehet terhes (de nem cumarinnal!!!!!!!), hanem LMWH védelemben és végig a terhesség alatt Fraxiparint kell kapjon naponta egyszer sc. De mivel nem ismerem Önt és az esetleges egyéb rizikókat is kifelejthette, ragaszkodnom kell a személyes találkozáshoz!
Tisztelettel
Dr. Blaskó György

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat