A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
5 nappal ezelőtt nagyon beütöttem a lábszáram külső részét. Nagyon megdagadt. 1-2 órát hideg vizzes tömlővel borogattam. 2 nap múlva észrevezettem, hogy a bokám és a lábfejem megdagadt és a talpam felső része körbe lilásan elszineződött. A lábszáram már nem dagadt csak fáj, a bokám és a lábfejem nem fáj csak dagadt. Van remény, hogy meggyógyul magától, vagy esetleg menjek orvoshoz - nem szeretnék - és milyen orvoshoz?
Üdvözlettel: Pető Orsolya
Kedves Orsolya !
Traumás eseménynél érdemes sebészetet felkeresni, törés, zúzódás , stb kizárására, diagnosztizálására. A lilás elszíneződés idővel felszívódik. De , hogy milyen sérülés érte az érintett lábát ,igy látatlanul megmondani nem lehet. Pihentesse, jegelje, lioton gél használhat . Amennyiben panaszai még hosszabb ideig fennállnak keressen fel sebészeti rendelést.
Üdvözlettel : Kelemen Edina
Kelemen Edina
Kelemen Edina asszisztens

Hírek

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!

Fogamzásgátlót szedne? Ezt a vizsgálatot ne hagyja ki!


További részletek
Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat