A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

T.Professzor Úr! Napi 1x15mg-os Xarelto-t szedek ritmuszavar és időnkénti pitvarfibrilláció miatt másfél éve./előtte marfarint szedtem egy évig,de nagyon szórt az INR,nem sikerült beállitani. Négy hete nagyot estem a térdemre,és még mindég 5x6 cm es,1cm vastagságú duzzanat van a térdemen . A bokáig lefutó véraláfutások már elmultak.Heparinos kenőcsből egy tégellyel már rákentem a lábamra,most kezdtem a másodikat.Természetesen kimélem,viz nincs a térdemben.Kicsit türelmetlen vagyok a felszivódás lassusága miatt,de mivel xarelto szedésnél nem vizsgálnak semmit a vérzékenységgel kapcsolatban,már az is felmerül bennem,hogy ez a sok heparinos kenőcs nem okoz-e gondot.? Egyébként a xareltó hosszantartó szedésével kapcsolatban mi a véleménye? Mellette 2,5 mg Concor-t szedek még, mást nem.Előre is köszönöm válaszát.
Kedves Katalin !
Természetes , hogy a véralvadásgátlót szedőknél a haematóma nehezebben, lassabban szívódik fel. Panaszai , előzményei elég összetettek , mindenképp érdemes lenne felkeresnie központunkból egy szakorvost, hogy valamennyi leletét, dokumentumát áttekintve, választ kaphasson kérdéseire. Dr. Kósa Éva angiológus doktornőt ajánlom.
Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat