A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm !

35 éves vagyok, tavaly 2 vetélésem volt, az egyik 6 hetesen a másik 8 hetesen. Laborban FII 20210 heterozigóta mutáns. találtak, Lupus szüróteszt negativ, Leiden mutáció nem igazolódott. Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint ez állhat a vetélések hátterében ? 3 éve szültem, terhességem rendben volt, gyermekem egészséges.
Üdvözlettel: M. Csilla
Kedves Csilla!
Dacára annak, hogy én nem vagyok nőgyógyász, azt kell mondanom, hogy az említett adatok alapján sajnos igen! Azonban jobb lenne, ha a vetélések okát szakemberrel vizsgáltatná ki, mert sokkal gyakoribbak az egyéb okok (Chlamydia fertőzés, intrauterin egyéb fertőzés és eltérések stb.) mint az alvadási rendszer .
Vannak a vetéléstudományban jártas szakemberek, pl. Prof. Dr. Fülöp Vilmos a Honvéd kH-ban
Üdvözlettel
Dr. Blaskó György

Hírek

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek
Mikor van szükség vaspótlásra?

Mikor van szükség vaspótlásra?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat