Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jo reggelt kivanok ! 50 eves vagyok,

6 evvel ezelott volt egy trombozisom ,ami 4 csomagos volt ,2 a labszaramban egy a combomban es egy a lagyekban. Egy honapot toltottem a korhazban,amibol 3 hetig CLEXAN 8000 kaptam.Javasoltak a mutetet amit nem vegeztem el,kulonbozo okokbol.Szedtem a TROMBOSTOP nevu gyogyszert kb.4 evig,valtakozva 2 -3 mg -ot. Nem volt gondom,elegge normalisan eltem,tudtam adminisztralni a betegseget,a munkaban is ok voltam,csak olyan munkat vallaltam ami nem volt ulo de allo sem.Mindjart 1 es fel eve vagyok Kanadaban,ferjnel,de meg nincsenek papirjaim,igy fizetnem kell mindent.Mivel nagyon sokba kerul igy ,elhanyagoltam a labszaramon megjelent barna foltokat amik lassan tenyernyi nagysaguak lettek es elfekelyesedett kb 1 honapja. Az igazsag az hogy reggeltol estig sokat alltam es ennek ez lett a kovetkezmenye.

Anyagi gondokkal kuszkodunk es igy nem birok specialistahoz menni minden alkalommal,az egeszsegugyi kartyam is csak leghamarabb 18 honap mulva johet meg.Nagyon faj a labam es nem tudom mit tegyek ra.Mert ha hagyom szaradni akkor berepedezik es a jaraskor csillagokat latok,ha meg nedvesen tartom folyik . Tettem ra Polisporin nevu antibiotikumos kremet is ,de nem jo.Most eppen a svedkeseruvel probalkozom meg antibiotikumot szedek.Nem tudom hogyan tovabb,enyhen szolva meg vagyok ijedve ,attol hogy mi lesz tovabb.Kerem tudom nem lehet diagnozist fel allitani igy latatlanba,de szeretnem ha segitene valaki es megirna nekem mit tegyek a sebre es hogyan lassam el sajat magam.Koszonom szepen.Tisztelettel,Majoran Julianna.
Teljes együttérzésem, ugyanis a trombózis kialakulása után a maga kezelése enyhén szólva kívánni valót hagyott maga után és ezért mára feltehetően kialakultak a krónikus vénás keringési elégtelenség tünetei, amiken már nagyon nehéz segíteni. A végtag abszolut tisztántartása nagyon fontos az orbánc elkerülése miatt és a Thrombostopból annyit kell szednie, hogy a laborellenőrzéskor az INR érték 2 és 3 közé essen. Ehhez azonban szükséges az egészségbiztosító.

Üdvözlette Dr. Blaskó György

Hírek

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön

A vérlemezék zavarai is okozhatnak apró bevérzéseket a bőrön


További részletek
Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA