A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelet Főorvos Úr! Bocsánatot kell, hogy kérjek, de sajnos nem tudunk bemenni a férjemmel, bár be tudnánk menni! Csak azt szerettem volna megtudni Öntől, hogy súlyos e a férjem állapota, vagy lehet, hogy csak átmeneti, mivel a térdreesése óta van. D e szépen javul. Ugyanis éppen nézem itt a véreredményeket , mert félévente mindketten elmegyünk vérvételre, és ott a Thrombocyta eredménye 199 G/L, eggyel kevesebb mint a legkisebb érték ahogy a leleten látom. Ezért is aggódom én is, hogy kell e neki a Kerberant szedni. Igérem nem zavarom tovább! És elnézését kérem, hogy ennyi levéllel zaklattam! Mindent köszönök Önnek! További jó egészséget kívánok Önnek és a Kedves Családjának!!! Tiszetlettel: Mária
Kedves Mária!
Köszönöm, nem zavar! Szívesen válaszolok minden kérdésre, amire tudok, amire a válasz így távolból felvállalható.
Férje állapota leírás alapján nem tűnik súlyosnak.
Biztosat, és ennél többet azonban látatlanban szakmai felelőtlenség lenne mondani.
Jókívánságait köszönöm!
Üdvözlettel
dr. Blaskó György
egyetemi tanár

Hírek

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?

Mikor szükséges váralvadásgátlót váltani?


További részletek
Mikor van szükség vaspótlásra?

Mikor van szükség vaspótlásra?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat