Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Tisztelet Professzor Úr! Örömmel tudatom Önnel, hogy a férjem lába teljesen helyrejött. Már nem dagadt, és nem is fáj neki. Azt szeretném Öntől megkérdezni, mert Önben megbíyom, hogy kell e neki még szedni Kerberan 75mg gyógyszert. Van még neki 5 db., és ha azt beszedte, akkor egy hónapig szedte. Köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Mária
Kedves Mária asszony,

Örülök, hogy a férje lába nem dagad, de nem a Kerberontól nem

dagad.... Nyugodtan beszedheti a maradék 5 tbl-t, mert egy havi

szedéssel semmire sem tetszik menni: ugyanis a Kerberon egy

megelőzésre alkalmazható gyógyszer, ami a vérlemezkék összecsapzódását

gátolja és ezáltal csökkenti az artériás érelzáródások (szivizom

infarctus, stroke, stb.) jövőbeli fellépésének valószínűségét.

Részleteket szóban...

Tisztelettel

Dr. Blaskó György

Prima Medica Egészségközpontok