A trombózis meglétének diagnózis felállítása nem a Trombózis- és Hematológiai Központ profilja, szakmailag azonnali akut ellátást igényel, amire mi - fekvőbeteg osztály intenzív osztály hiányában - nem vagyunk felkészülve. Akut ellátás igénye esetén, kérjük, hívjon mentőt, és keresse fel a területileg illetékes kórházat!

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktorno.
Kulfoldon elek, eddig 3 vetelesem volt es most hematologiai problemara gyanakodnak. Magasas lettek a Protein C aktivitas es a Ptotein S antigen ertekeim 104 (felso erteknek 59 volt megadva) ,illetve 99 (felso erteknek 62 volt megadva). Ezek utan kismolekulasúlyú heparin adást javasolnak kovetkezo terhesseg eseten. Mindenhol azt olvastam hogy az alacsony ertek a problema ami veralvadasi zavart okoz, a magas nem. Azt szeretnem kerdezni hogy a magas is okozhat alvadasi problemat es ezzel vetelest? Koszonettel, Renata
Kedves Marosi Renáta !
Ezen értékek inkább hormonális hatásra, gyulladásra emelkednek meg és nem okoznak trombózist, vetélést.
Amennyiben más eltérés nem volt a trombózis hajlam kivizsgálása során, genetikai és immunológiai sem, akkor nem kell az alvadásgátló injekció, kivétel, ha Önnek vagy családtagjainál már volt mélyvénás trombózis, tüdőembólia.
üdvözlettel: Dr. Szélessy Zsuzsanna

Hírek




További részletek
Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?

Mikor gyanakodjak limfómára nyirokcsomó megnagyobbodás esetén?


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

Prima Medica Egészséghálózat