Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Lányom 38 éves, 1 éve volt egy spontán vetélése,de mivel Írországban él nem vizsgáltak ki ez irányban semmit.Sem genetikát, sem Rh összeférhetetlenséget.Most a hormoninjekciós kezeléssel 10 hetes 5 napos terhes de masszív tüdőembóliát kapott, majdnem a jobb tüdőfele egészben beállt.Kap heparint most de a kérdésem az hogy Ön szerint a CT után melyet alapos kitakarásban végeztek ugyan mi a valószínűsége a magzatkárosító hatások kialakulásának? Maradhat a baba vagy nem, mert a lányom gyógyulása fontosabb mint egy akár sérült baba születése,köszönöm segítségét, Máté Krisztina
Hát ez nagy kérdés marad a szülésig. Ha megfelelően kitakarták a méhét, akkor a magzatkárosító hatás jelentősen csökken. Nem értem az ír kollégákat. Genetikai vizsgálatra mindenképpen szüksége lenne.

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György

Hírek

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?

Nem sikerül beállítani az INR szintemet! Miért?


További részletek
A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin

A mélyvénás trombózist nem előzi meg az aspirin


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA