Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Mészáros Anita
jó napot! lenne egy kérdésem. 2015 áprilisában mély vénás trombózist kaptam a bal lábamba és szedek syncumar vérhiggitót de szeretnék tetoválást. és érdeklődnék hogy lehetséges e nem e lesz baj belőle? előre is köszönöm a váaszukat. tisztelettel: Mészáros Anita
Kedves Anita !

A kérdésnek utána kellene nézzek, de ezt Ön is megteheti Google-ban. A festékek -pláne a bőrben - sosem eredményeznek jót, de mélyvénás thrombosist okozó hatásukról nem olvastam.Inkább ne tegye!

Üdvözlettel : Dr. Blaskó György

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA