Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Kedves Doktor Úr!
Kérdésem az lenne, hogy májusban tüdòembóliám volt. A color-doppler trombózist nem igazolt. A jobb bokám és környéke (lábfej is) nagyon visszeres. Július közepe óta napi 20mg Xarelo-t szedek orálisan. Korábban lioton géllel kentem, amit az embólia óta nem használtam. Javasolt-e az említett gél használata a jövőben is? Vagy inkább hanyagoljam?
Kedves Mihály !

A visszerek miatt mindenképp látni kellene szakorvosnak , érsebésznek . Ha a trombózis kezelésében nem is ,de a visszerek kezelésében mindenképp jó hatású a Lioton gél. Központunkból Dr. Sepa György érsebészt ajánlom.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Prima Medica Egészségközpontok