Orvos válaszol

Kérjük mielőtt felteszi kérdését, olvassa el az eddig feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat ITT.

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatait (az e-mail címét és a megadott nevet, amely utóbbi lehet akár csak egy tetszőleges, kitalált megnevezés is), kizárólag a beküldött kérdés informatikai azonosításához és a válasz e-mail megküldéséhez használjuk.

Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön hozzájárul ezen adatok általunk történő kezeléséhez. Bővebb információért kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat, illetve Adatkezelési Tájékoztatónkat!

Kedves Látogatónk!

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a labor és egyéb vizsgálati eredmények kiértékelése minden esetben kizárólag szakorvosi kompetencia, amely csak a teljes klinikai kórkép, valamint az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg. Ezért javasoljuk, hogy az ilyen jellegű kérdések kapcsán jelentkezzenek be hozzánk személyes vizitre vagy távkonzultációra.

Üdvözlöm!

Egy hónapja diagnosztizálták nálam a mélyvénás trombózist.

Az orvos azt javasolta, hogy fél évig hordjak kompressziós harisnyát.
A kérdésem az lenne, hogy a harisnyával a lábamon lehet e strandra menni. Illetve ha megyek akkor a vízben is viselni kell e.

Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Norbert !

Vízben nem kell viselnie, a strandon attól függően hordja, hogy mennyi ideje volt a trombózisa, és milyen tünetei vannak a kompressziós harisnya nélkül.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Prima Medica Egészségközpontok