Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr!



Az alsó lábszáramon elszineződött a bőr, különösen a jobb lábamon, ezzel együtt a jobb combomon egy ér megvastagodott és erőteljesen kidudorodik, fájdalom nincs ezzel együtt. Angiológus megvizsgált, nincs-e érszűkület, ezt kizárta, de az ér viszgálata során azt mondta, hogy műteni kéne. A vizsgálatról kiadott eredményt is. Mivel nem tudta mi okozza a láb elszineződését, elküldött hasi ultrahanra, ami ezirányban nem jelzett problémát.

Érdeklődnék, hogy mekkora az esélye annak, hogy ezt a rádiófrekvenciás kezeléssel orvosolni lehet. A combon kb tenyérnyi területen van a tágult ér.
Kedves Éva !

Érsebésznek látnia kell a problémás lábát. Az erek duplex ultrahangos vizsgálata után tud véleményt adni azzal kapcsolatban, hogy mit tart a leghatásosabb kezelésnek az ön esetében, és , hogy van -e mód rádiófrekvenciás kezelésre. A trombózisközpontban Dr.Sepa György doktor úrat ajánlom . A szakorvosi konzultáción végez ultrahangot, és akár akkor el is végzi a kezelést.

Bejelentkezni a 0670/431 77 29-es telefonon tud.

Üdvözlettel : Kelemen Edina

Hírek

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!

Trombózis a szemben? Igen, lehetséges!


További részletek
A nyelv gyulladása vészes vérszegénységre is utalhat

A nyelv gyulladása vészes vérszegénységre is utalhat


További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA