Orvos válaszol

Kérjük töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Ó. Annamária
Tisztelt Doktor Úr,



2004-ben F V Leidin: homozygota igazolódott nálam.Azóta Syncumart szedek. Most 28 évesen szeretnénk gyereket a férjemmel . A hematológus és a nőgyógyász egybehangzóan 08 ml-es Clexant javasolt. Jelenleg 73 kg vagyok persze a renderes mozgást sem hanyagolom el. Ön szerint is megfelelő a 0,8-as clexan adása, vagy lehetne kisebb mennyiséget is adni? Kissé aggódok, hogy nagy adagot kaptam, de bízom az orvosok szaktudásában. Mást nem tehetek. Teherbe esésnél milyen kockázatok lehetnek?

Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel:

Ó. Annamária

Kedves Annamária!

A magam praxisában sokkal jobban szeretem terheseknél a Fraxiparint alkalmazni, amiből Önnek 0,6 ml kellene naponta egyszer. A pontos beállítást és terápia követést rendelésemen szívesen vállalom. Teherbe esésnél nincsenek kockázatok, azért kell a gyógyszert kapnia, hogy később se nagyon legyenek.  Fontos, hogy terhespatológiában jártas nőgyógyász - pl. Túri Zsuzsanna - gondozza!

Üdvözlettel

dr. Blaskó György

Orvos válaszol


Név:

E-mail:

Az Ön kérdése

Facebook csoportjaink

PRIMA MEDICA